Over MijnWand

MijnWand is een creatieve onderneming die altijd bezig is met maken en bedenken van unieke wandmeubels. Met als doel: producten te maken die vernieuwend, duurzaam en betaalbaar zijn. Zo hebben we met onze huidige geometrische wandmeubels een systeem bedacht om de vierkante en ruitvorm wandrekken op te hangen aan 1 punt, je hebt daarom maar 1 schroef nodig! Juist dit soort ideeën willen wij steeds verder ontwikkelen. Om zo mooie vernieuwde en multifunctionele (wand)meubels te maken met lokale materialen.

MijnWand, geometrische wandrek collectie

De huidige collectie van MijnWand bestaat uit een geometrische serie met vierkante, rechthoekige, driehoekige en ruitvormige wandrekken. Met deze eigentijdse collectie kun je eindeloos variëren. Heb je een modern-, zwartwit of Scandinavisch inrichting kies dan bijvoorbeeld voor onze wandrekken met een wit of zwart frame en blank steigerhout- of witte planken. Wil je liever een stoer wandrek, passend in een industriële inrichting, ga dan voor een zwart metalen frame en onze gebrande hout of donker houten planken.

MijnWand, op maat gemaakt

Wil je een wandrek die net even anders is dan onze huidige collectie. Bijvoorbeeld: een wandrek die net beetje kleiner is, het frame of de planken in een andere kleur? Wij maken het graag voor jouw op maat! Neem contact op en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn sturen we z.s.m. een passende offerte.

Wij zetten ons in voor mens & milieu

Naast het werken met lokale en duurzame producten willen wij ook graag jongeren helpen die weer willen participeren in de arbeidsmarkt. In het kader van onze dagbesteding kunnen zij vaardigheden aanleren, zich ontwikkelen en op deze manier dragen ze een steentje bij aan de maatschappij.